youtube crestin youtube crestin youtube crestin muzica crestina

Despre noi

www.youtubecrestin.ro este un website care vine în ajutorul dvs. pentru a găsi cu ușurință materialele video cu conținut creștin încărcate de diverși utilizatori pe youtube. Accesând www.youtubecrestin.ro veți putea găsi resurse video creștine sortate pe categorii.

YouTube Creștin vă va face legătura cu canalele youtube care promovează exclusiv videoclipuri muzicale creștine, predici, mesaje și meditații biblice, precum și alte programe video cu conținut creștin ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Prin intermediul www.youtubecrestin.ro urmărim promovarea valorilor creștine și a celor care le transmit – interpreți, predicatori, biserici, organizații.

Pe acest website veți găsi linkuri către alte canale youtube, precum și o colecție de playlisturi muzicale grupate pe categorii. Menționăm că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul publicat pe canalele creștine spre care www.youtubecrestin.ro vă direcționează.

Dacă dețineți drepturi de autor asupra conținutului de pe canalul dumneavoastră și sunteți interesați de promovarea acestuia prin intermediul site-ului Youtube creștin, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: crestinyou2015tube@gmail.com

www.youtubecrestin.ro || SperantaMedia

muzica crestinayoutube crestin muzica crestina youtube crestin